
Fyto čokoláda s pestrecom
Fyto čokoláda s pestrecom

Ostropestrec mariánsky, je neuveriteľným posilňovačom pečene človeka. Najmä ľudia po päťdesiatke by ho mali užívať aspoň po dobu troch týždňom tri polievkové lyžice denne. Musí sa užívať drvený a nesmie sa tepelne upravovať. Nuž, ale skúste si dať za lyžicu tejto drte do úst.
Dr.FYTO Team odporúča užívať ho zmiešaný s acidofilným mliekom alebo napr. medom, lekvárom. No, úplne najsilnejší životapudič získate zmiešaním s medom, kakaom a smrekovým fyto-nektárom.
Príprava je veľmi jednoduchá a rýchla. V prvom rade med treba mať od včelára, lebo čo sa v tom kúpnom z obchodu nachádza, to skôr vedia ukrajinskí naftári, než včelári.
Ani na kakaovom prášku netreba šetriť. Kakao všeobecne, obsahuje najväčšie množstvo antioxidantov zo všetkých požívatín na svete.